Tgrt Haber

Türkiye'de eylem yapacaklardı! Interpol'ün aradığı 3 DEAŞ'lı yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Mart 2024 16:40 - Güncelleme : 12 Mart 2024 17:24
Türkiye'de eylem yapacaklardı! Interpol'ün aradığı 3 DEAŞ'lı yakalandı
Deaş, Çorum, Terör

Türkiye'de eylem hazırlığı yapan ve aralarında Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 DEAŞ'lının da olduğu 3 terörist Çorum'da yakalandı.

Türkiye'de kanlı eylem yapmaya hazırlanan DEAŞ'lı teröristler, Çorum'da düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Çorum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün Türkiye'ye yönelik eylem faaliyetlerinin tespiti ve deşifresi çalışma başlattı.

INTERPOL KIRMIZI BÜLTENLE ARIYORDU

Terör örgütü içerisinde farklı zamanlarda çatışma bölgelerinde eylemsel faaliyetlerde bulundukları belirlenen 3 yabancı uyruklu şüpheliden ikisinin İnterpol tarafından kırmızı bültenle arandığı tespit edildi.

Zanlıların oturduğu adreslere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada ise "Ülkemizin huzuru ve sınır bölgelerimizin güvenliği açısından terör örgütleriyle mücadelemiz kararlı ve aralıksız olarak devam edecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...