Tgrt Haber

Türk restoranında garson kızlar Arap müşterileri elleriyle besledi

08 Kasım 2021 16:04
Türk restoranında garson kızlar Arap müşterileri elleriyle besledi
kadıköy,,restoran,,arap turist,,lokanta,

İstanbul'daki bir lokantada çekildiği öne sürülen görüntüler, sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. Arap turistleri çekmek için kaydedildiği tahmin edilen görüntülerde, restoran çalışanının Arap müşteriyi elleriyle beslediği anlar büyük tepki çekti.

Türkiye'de gün geçtikçe sayısı artan Arap turistleri çekmek isteyen işletme sahipleri türlü yollar denerken bu sebeple çekildiği öne sürülen görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Kadıköy'de bulunan bir restorana ait olduğu öne sürülen görüntülerde, Arap müşterilerin ilgisini çekebilmek amacıyla, garsonlardan bir tanesinin müşteriyi elleriyle beslediği görülüyor.

Instagram'da şahsi bir hesaptan paylaşılan görüntülere ilişkin henüz açıklama gelmezken yüz binlerce kişi tarafından izlenen ve on binlerce beğeni alan videonun altındaki Arapça yorumlar da dikkatlerden kaçmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...