Tgrt Haber

Video sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Türk kadınına hakaret eden 2 Suriyeli gözaltına alındı

04 Ocak 2022 09:12
Video sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Türk kadınına hakaret eden 2 Suriyeli gözaltına alındı
suriyeli,türk kadını,hakaret,küfür,sosyal medya

Sosyal medyada hızla yayılan ve tepkilerin odağı haline gelen bir videoda, Suriye uyruklu iki kişi, Türk kadınına hakaret, küfür ve tehditler yağdırdı. Türk kadınları hakkında ağza alınmayacak şeyler söyleyen iki şüpheli, İzmir ve Aydın'da yakalanarak gözaltına alındı.

Sosyal medyada görüntülü konuştuğu kişiye Türk kadınını aşağılayan, hakaret, küfür ve tehdit eden Suriye uyruklu iki kişi, polisin yoğun çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Video sosyal medyada kısa sürede yayılırken büyük tepki topladı. Görüntülerdeki kişiler, kadınlara ağza alınmayacak hakaretlerde bulunurken aynı zamanda tecavüz edeceklerini de ifade ederek tehditte bulundu. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Sabah'ın haberine göre, Suriye uyruklu 2 kişi, bir Türk erkeği ile gerçekleştirdiği video görüşmesi sırasında Türk kadınına ağza alınmayacak hakaretler etti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Türk kadını hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü. Vatandaşlar yorumlarında şüphelilerin yakalanmasını isterken kimileri de sınır dışı edilmesi talebinde bulundu.

HAKARET, KÜFÜR, TEHDİT...

Görüntülerde konuştukları kişinin Türk olduğu anlaşılan ve bu kişiye 'Sizin kızlarınız her yerde ...' gibi hakaret ve küfür içerikli söylemlerde bulunan Suriyeli 2 kişi, ayrıca Türk kadınlarına tecavüz edeceklerini de ifade etti. Görüştüğü kişinin, Türkiye'de yaşadıklarını buna rağmen Türk kadınına hakaret ettiklerini hatırlatmasına rağmen, Suriyeli kişiler küfürlü konuşmaya devam etti.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin sosyal medyada kısa sürede yayılarak tepki görmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan araştırmaların sonucunda Türk kadınına hakaret eden Suriye uyruklu M.E.A. İzmir'de, K.S.A. ise Aydın'ın Didim ilçesinde polis tarafından gözaltına aldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...