Tgrt Haber
24 Temmuz 2022 18:25 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 18:37

TSK vurdu ABD’den duyuldu: Suriye’de ölen terörist için taziye mesajı paylaştılar

Türkiye Suriye'de ve Irak'ta terör yuvalarını yerle bir ediyor. ABD Merkez Komutanlığı CENTCOM resmi Twitter hesabından, Suriye'de öldürülen terörist için taziye mesajı yayımladı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
TSK vurdu ABD’den duyuldu: Suriye’de ölen terörist için taziye mesajı paylaştılar
ABD,PKK,MİT

Türkiye hem yurt içinde hem yurt dışında PKK'lı teröristlere nefes aldırmıyor. Bir yandan karada ilerleyen Mehmetçik bir yandan da Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) gelen bilgiler doğrultusunda havadan nokta atışları ile teröristleri yok ediyor.

MİT BULDU, TSK VURDU, ABD AĞLADI

Bu operasyonlardan birinde PKK terör örgütünün Suriye'deki uzantılarından biri olan SDG'nin üst düzey teröristlerinden Salva Yusuk ve beraberindeki iki kadın terörist öldürüldü.

MİT'in bu başarılı operasyonununun ardından ses her fırsatta Türkiye'nin müttefiki olduğunu belirten ABD'den geldi.

ABD'DEN MESAJ

Türkiye'nin tüm uyarılarına rağmen bölgede alenen PKK ve uzantılarına silahtan sağlığa eğitimden lojistiğe DEAŞ bahanesi ile destek veren ABD'nin merkez komutanlığı CENTCOM'un resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı.

Öldürülen teröristin fotoğrafının da bulunduğu paylaşımda taziye mesajına yer verildi.

TSK vurdu ABD’den duyuldu: Suriye’de ölen terörist için taziye mesajı paylaştılarTSK vurdu ABD’den duyuldu: Suriye’de ölen terörist için taziye mesajı paylaştılar

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...