Tgrt Haber
23 Nisan 2024 10:40 - Güncelleme : 23 Nisan 2024 13:49

Trafikte dehşete düşüren anlar!

Bursa'da aralarında husumet olan iki kişi trafikte karşılaşınca olanlar oldu. Dehşet dolu anların yaşandığı olayda taraflardan biri diğerine kurşun yağdırdı.

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, araçla seyir halindeki B.A., yol üzerinde husumetlisini görünce frene bastı. B.A., yanına aldığı tabanca ile husumetlisini kovalayarak tetiğe bastı.

O dehşet dolu anlar trafikteki bir otomobilin araç içi kamerasına yansırken, B.A. olay yerinden otomobiline binerek kayıplara karıştı.

Trafikte dehşete düşüren anlar! - 1. Resim

KISKIVRAK YAKALANDI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahsın 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan B.A. olduğunu belirledi.

Trafikte dehşete düşüren anlar! - 2. Resim

Harekete geçen ekipler, B.A.'yı Demirtaş Sakarya Mahallesi'nde yakaladı. B.A.'nın yapılan üst aramasında, 1 adet silah ve bu silaha ait dolu şarjör ele geçirdi. B.A., gerekli işlemler için Gasp Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...