Tgrt Haber
07 Mart 2024 09:51 - Güncelleme : 07 Mart 2024 10:23

Tır ile cip birbirine girdi: 3'ü polis memuru 4 yaralı

Afyonkarahisar'da polislerin bulunduğu cip, 'u dönüşü' yapmaya çalışan tır ile çarpıştı. Feci kazada 3'ü polis memuru olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Afyonkarahisar'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Cip ile tırın çarpıştığı kazada yaralıların olduğu bildirilirken, olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.

Kaza Sandıklı ilçesi Gökçealan köyü yakınlarında meydana geldi. A.B.'nin (24) kullandığı 35 BAY 043 plakalı tır, u dönüşü yapmaya çalışırken Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser B.Ç'nin (29) kullandığı 03 LE 100 plakalı ciple çarpıştı.

20 DAKİKALIK UĞRAŞ SONUCU ARAÇTAN ÇIKARILDILAR

Kazada her iki araç sürücüsü ile beraber otomobilde bulunan ve polis memuru oldukları öğrenilen K.A. (31) ve K.T. (30) yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile yaklaşık 20 dakika süren uğraş sonrası bulundukları yerden çıkarıldı.

Tır ile cip birbirine girdi: 3'ü polis memuru 4 yaralı - 1. Resim

YARALILARIN DURUMU KRİTİK

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Yolun kapanması sonucu Afyonkarahisar-Antalya karayolunun tek yönü yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı. Yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...