Tgrt Haber
14 Nisan 2024 12:09 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 12:45

Tatilciler uyarılardan ürktü Bolu geçişlerinde son durum!

Ramazan Bayramı tatili dönüş trafiği için uyarıların dikkate alınmasıyla yolcular dönüşlerini son güne bırakmadılar. TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde son durum görüntülendi.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatilcilerin dönüşü başladı. Bolu'da trafik yoğunluğunun oluşmasından ürken yolcuların dönüşlerini birkaç güne yaymasıyla son gün trafiği oluşmadı.

BOLU GEÇİŞLERİNDE SON DURUM!

Tatil sebebiyle 1 hafta önce memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu Cuma günü sabahın erken saatleri itibariyle başladı. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar geldi.

Tatilciler uyarılardan ürktü Bolu geçişlerinde son durum! - 1. Resim

Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Otoyolda az sayıda kamyon ve tırın bulunması sebebiyle tatilcilerin dönüş yolculuğunda trafik akıcı ve rahat sağlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...