Tgrt Haber
18 Şubat 2014 18:17

Taksim'deki patlamada Caner Karakaş, tanınmaz hale geldi

Taksim Kazancı Yokuşu’nda dün meydana gelen patlamada yaralanan Caner Karakaş’ın tedavisi devam ediyor.

Taksim'deki patlamada Caner Karakaş, tanınmaz hale geldi
taksim,kazancı yokuşu,meydan,yaralanma,tedavi,O heykeltraş böyle yandı,taksim de olay,gaz sıkışması,sonucu meydana gelen patlama,patlama,kartal yanık hastanesi,vücutları yanan çift,taksim de patlama,Caner Karakaş

Heykel Atölyesi’nde gaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlamada yaralanan 9 kişiden olan 1 aylık hamile seramik sanatçısı Emel Erdem Karakaş ile eşi heykeltıraş Caner Karakaş’ın tedavileri Kartal Yanık Hastanesi’nde sürdürülüyor. Patlamada vücutlarının büyük bir kısmı yanan çift adeta mumya gibi sarılmış durumda ve Caner Karakaş’ın tedavisi ise yoğun bakım servisinde yapılıyor. 158 evin zarar gördüğü ve park halinde araçların bile ters döndüğü Taksim Kazancı Yokuşu patlamasının ardından yaralıların tedavileri farklı hastanelerde devam ediyor. Patlamanın meydana geldiği sanat galerisindeki isimlerden Caner Karakaş ve eşi Emel Erdem en ağır yaralılar arasında. Çift dün tedavilerinin daha iyi yapılabilmesi için, Kartal’da bulunan Yanık Hastanesi’ne sevk edilmişlerdi. Vücutlarında büyük çaplı yanıklar olduğu öğrenilen çiftin tedavisi devam ediyor.

CANER KARAKAŞ YOĞUN BAKIMDA
Alınan bilgiye göre 1 aylık hamile olduğu öğrenilen seramik sanatçısı Emel Erdem Karakaş normal servise alındı ancak durumun daha ağır olduğu öğrenilen eşi heykeltıraş Caner Karakaş hala yoğun bakım servisinde tutuluyor. Mikrop kapmamaları için bedenleri tamamen sarılan çiftin ziyaretçi yasağı da bulunuyor. Hastanede Emel Erdem Karakaş’ı ziyaret etmek isteyen yakınları odayı üstten ve camdan gören bölümü kullanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...