Tgrt Haber

Taksim'den Karaköy'e fahiş taksi tarifesi: 400 TL!

Editör: Atakan Civelek / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ekim 2023 10:39 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 11:17
Taksim'den Karaköy'e fahiş taksi tarifesi: 400 TL!
İstanbul,Taksim,Karaköy,taksi,ceza

Taksim’de ticari taksilere yönelik yapılan denetimde kurallara uymayan sürücülere ceza yazıldı. Bazı araç sahiplerinin ise araçları trafikten menedildi. Taksim’den Karaköy’e gitmek isteyen bir turistten 400 TL talep eden taksi sürücüsüne ise 4 bin 64 TL para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yolcu seçen, taksimetre açmayan ve kurallara uymayan taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi. 

Taksim’de yapılan denetimde, kural dışı hareket ettikleri tespit edilen taksi sürücüleri denetim noktasında durdurulup haklarında işlem yapıldı.

TAKSİM’DEN KARAKÖY’E 400 TL!

Denetimde, taksimetre açmayarak Taksim ile Karaköy arası yolculuk için turist müşteriden 400 TL ile isteyen taksici ile yolcu seçtiği belirlenen bir başka taksiciye 4 bin 64’er TL para cezası kesildi.

Taksim'den Karaköy'e fahiş taksi tarifesi: 400 TL!

Bu kişilerin kullandıkları taksiler de trafikten menedildi.

Öte yandan, görevi başındaki trafik polislerinin görüntüsünü çeken bir taksiciye ve ters dönüş yapan bir diğer sürücüye de 436’şar TL ceza yazıldı.

Taksim'den Karaköy'e fahiş taksi tarifesi: 400 TL!

Yolcu seçen, taksimetre açmayan ve kurallara uymayan taksi sürücülerine yönelik denetimlerin artarak devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Magdur 6 Ekim 2023 11:23

Cok iyi olmus devami gelir umarim

Sonraki Haber Yükleniyor...