Tgrt Haber

Taksicilerden ücrete itiraz eden yolcuya meydan dayağı

25 Kasım 2021 14:22
Taksicilerden ücrete itiraz eden yolcuya meydan dayağı
İstanbul,Esenyurt,Taksi,Kavga

İstanbul Esenyurt'ta taksimetredeki ücrete itiraz eden bir kişi, arabanın kontak anahtarını almasıyla birlikte taksiciyle tartışmaya başladı. Taksicinin arkadaşlarını çağırmasıyla birlikte tartışma yerini meydan dayağına bıraktı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Esenyurt'ta taksimetredeki ücrete itiraz eden yolcu ile taksici arasında tartışma çıktı. Yolcu, arabanın kontak anahtarını alarak taksiciyle kavga etmeye başladı. Taksicinin arkadaşlarına haber vermesiyle olay yerine çok sayıda taksici geldi.

"HAKSIZSAM YİNE DÖVÜN, AMA ÖNCE BİR DİNLEYİN"

Kontak anahtarını vermek istemeyen yolcu, bir grup taksici tarafından sokak ortasında sopalarla dövüldü. Çevredeki vatandaşların olaya müdahale etmesiyle olay son bulurken yolcu, ‘Haksızsam yine dövün, ama önce bir dinleyin’ diyerek yine kontak anahtarını vermemekte direndi. Bir süre sonra yolcunun anahtarı vermesiyle olay son bulurken, yaşanan o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...