Tgrt Haber
11 Ocak 2022 14:46

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'da Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'na katıldı. Öldürülen terötistle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Milletvekili Semra Güzel'e tepki gösteren Bakan Soylu, "TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz. Bu ülkenin huzurunu, kardeşliğini, barışını bozdurmayacağımızı bilin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz
Süleyman Soylu,HDP,Terörist,İçişleri Bakanı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Serik ilçesinde Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'na katıldı. Burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu,  2017'de öldürülen teröristle fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Türkiye eski Türkiye değil Allah'a yemin olsun ki kafanıza çökeriz. TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz" ifadelerini kullandı

Bakan Soylu'nun konuşmalarından satır başları:

6.4 büyüklüğündeki deprem KKTC, Mersin ve Antalya'da hissedildi. Allah'a hamd olsun herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bu büyüklükteki deprem önemli depremdir. Geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Allah beterinden hem ülkemizi hem çevremizi hem insanlığı muhafaza eylesin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Serik ilçesinde Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı'na katıldı.

Terör örgütünün saflarına katmaya çalıştıkları kişi sayısı gittikçe azalmaktadır. Geçen yıl 53, bu yıl ise 51. Şimdi yeni bir tezgahları var, 500 kişilik liste yaptılar. Yapan Murat Karayılan ve arkadaşları. Bu listeyi Türkiye'ye kendi yandaşlarına, beraber kirli siyasi yolculuk yaptıklarına ve onları tekrar 2022 yılında dağa kazandırmak için gönderiyorlar

"TBMM'YE GİRMEKLE TERÖRİST SIFATINIZ KAYBOLMAZ"

Türkiye eski Türkiye değil Allah'a yemin olsun ki kafanıza çökeriz. TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz. Her şeyi takip ediyoruz. Bu ülkenin huzurunu, kardeşliğini, barışını bozdurmayacağımızı bilin. Terörle mücadelede zirvedeyiz. Biz mücadeleye devam edeceğiz. Murat Karayılan canını alacağız bilesin. Sadece senin canını aldığımız seni destekleyenlerin de canını alacağız. Türkiye'nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların büyük kısmı ise Meclis'te olanlar ve onların destekçileridir" dedi.

NE OLMUŞTU?

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında merkeze bağlı Akçalı köyü kırsalında 29 Nisan 2017'de etkisiz hale getirilen 4 teröristten Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede çeşitli fotoğraflara ulaşılmıştı. Fotoğraflarda etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş çeşitli kareleri yer aldığı ortaya çıktımıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: TBMM'ye girmekle terörist sıfatınız kaybolmaz
29 Nisan 2017'de etkisiz hale getirilen 4 teröristten Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede çeşitli fotoğraflara ulaşılmıştı.

Üniversiteden tanıştıkları öğrenilen Semra Güzel'in tıp, PKK'lı terörist Volkan Bora'nın iletişim fakültesi mezunu olduğu, teröristin bir süre KHK ile kapatılan Dicle Haber Ajansında muhabirlik yaptıktan sonra örgüte katıldığı, fotoğrafın da muhtemelen Kuzey Irak'taki kamplarda çekildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...