Tgrt Haber
20 Şubat 2024 10:06 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 10:22

Sosyal medyada terör örgütü propagandası yapıyorlardı, Dem Parti Esenyurt'tan çıktılar

Sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan kişiler Dem Parti Esenyurt ilçe merkezinde örgüte dair yasaklı yayınlarla beraber yakalandılar.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
,,pkk

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan şahıslar Dem Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalandılar. Yapılan aramada örgüt propagandasının yapıldığı yasaklı yayınlar ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan görselleri bulundu.

İstanbul Valiliği, “İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen iki şahsın yakalanması için çalışma başlatılmıştır. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı soruşturma dosyası ve Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararına istinaden Esenyurt’ta 3 adreste arama yapılmıştır. Şahıslar, Dem Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Aramalarda ayrıca çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan fotoğraf ve posterleri ile şahıslara ait dijital materyal de ele geçirilmiştir” denildi.

Sosyal medyada terör örgütü propagandası yapıyorlardı, Dem Parti Esenyurt'tan çıktılar - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...