Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 19:32 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 22:02

Son dakika! Tekirdağ'da kağıt fabrikasında yangın

Son dakika haberi: Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kağıt fabrikasında yangın çıktı. Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için müdahale başladı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
kağıt fabrikası,yangın
Fotoğraf (İHA)

Yaz mevsiminin gelmesiyle yüksek hava sıcaklıkları yangınları tetikliyor. Bazı illerde orman yangınıyla mücadeleler sürerken, tesis ve fabrikalarda da yangın endişesi yaşanıyor. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale edildi.

SÖNDÜRME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kağıt fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri söndürme çalışması başlatırken, alevler fabrikanın etrafındaki otluk alana da sıçradı. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlerle mücadele ederken, diğer yandan yangının diğer fabrikalara sıçramaması için çaba sarf etti.

Son dakika! Tekirdağ'da kağıt fabrikasında yangın

Fabrika çalışanları, kağıt balyalarını birbirinden ayırmak için iş makineleri ile müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...