Tgrt Haber
16 Şubat 2024 11:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 14:32

Son dakika! RTÜK'te üst düzey ayrılık! İstifasını sosyal medyadan duyurdu

Son dakika haberi.... Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda görevinden ayrıldığını duyurdu. 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! RTÜK'te üst düzey ayrılık! İstifasını sosyal medyadan duyurdu
rtük,istifa

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu istifa etti. Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda RTÜK'teki görevinden ayrıldığını duyurdu. 

Paylaşımında "Artık RTÜK'te görevime son verme zamanı geldi" diyen Uslu, görevinden ayrıldıktan sonra bakanlık müşaviri olarak çalışacağını duyurdu.

2007'DE RTÜK'E ADIM ATMIŞTI

Uslu, “Bakanlık müşaviri olarak Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Necip Milletimiz ve Asil Devletimiz için yine canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İbrahim Uslu, RTÜK’te 2007 yılında göreve uzman yardımcısı olarak çalışmaya başlamış; uzmanlık, koordinatörlük ve danışmalık gibi görevlerde bulunmuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...