Tgrt Haber
14 Kasım 2023 15:02 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 16:03

Son dakika! MSB duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

,pkk,son dakika

Güvenlik güçlerinin terör örgütleriyle mücadelesi aralıksız sürüyor. Yurt içinde olduğu kadar sınır ötesinde de PKK'lı teröristlere geçit vermeyen Mehmetçik, terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

MSB: 3 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1724396885492867177

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçiğin Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "PKK’lı teröristleri teker teker etkisiz hâle getiren Kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam eden Mehmetçik, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kilogram plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneğini tespit ederek imha etti" ifadelerine yer verildi.

Ayrıntılar hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...