Tgrt Haber
06 Ekim 2023 17:14 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 20:50

Son dakika... Gaziantep'te katliam gibi kaza! Freni patlayan kamyon araçları biçti: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: Gaziantep'te seyir halindeyken freni patlayan kamyon yoldaki araçları ezdi. Feci kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
gaziantep,kaza,kamyon

Gaziantep'te seyir halindeki kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Gaziantep-Nurdağı D400 kara yolunda henüz bilinmeyen nedenle bir kamyon, çevresinde seyir halindeki araçlara çarptı.

Son gelen bilgilere göre kazada 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Son dakika... Gaziantep'te katliam gibi kaza! Freni patlayan kamyon araçları biçti: Ölü ve yaralılar var

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Korkunç kazanın ardından Gaziantep Valisi Kemal Çeber'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Çeber şu ifadeleri kullandı:

"Nurdağı İlçemizin Sakçagözü Mahallesi'nde D 400 Karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti,17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...