Tgrt Haber
25 Nisan 2024 21:44 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 22:00

Son dakika! Ege Denizi'nde korkutan deprem! 

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nde yer alan habere göre, Ege Denizi'nin İzmir açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Ege Denizi'nde korkutan deprem! 

Ege Denizi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. Korkutan depreme dair detaylar da netleşti. Son dakika deprem, Ege Denizi'nde deprem başlıklarıyla aratılan konuya dair açıklama geldi. Kandili Rasathanesi tarafından depremin nerede olduğu ve depremin kaç şiddetinde olduğun açıkladı. Deprem, vatandaşların telefonlarına da olmadan 5 saniye önce 'Ege Denizi'nde son dakika deprem' uyarısı olarak gönderildi. 

EGE DENİZİ'NDE SON DAKİKA DEPREM!

Vatandaşlar tarafından hissedilen 3.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. İlk etapta sosyal medyada yayılan depreme dair Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. Valilik, Belediye tarafından da henüz bir açıklama yapılmadı. 

Son dakika: Ege Denizi'nde kıyıyı etkileyen deprem! - 1. Resim

EGE DENİZİ'NDE MEYDANA GELEN DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE?

Merkez üssü Ege Denizi olan deprem çevre illerde hissedilmedi. Yerin 8.6 kilometre altında ve 3.3 büyüklüğünde olduğuna dair Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. 

Ege Denizi'nde meydana gelen son dakika depremine dair tüm detaylar içerimizde olacak...

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor... 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...