Tgrt Haber
12 Ekim 2021 12:03

Son dakika! 4 milyon TL vurgun yapan hayali araç çetesine gözaltı kararı

Son dakika haberi: Ankara merkezli 'Hayali Araç' soruşturmasında 4 milyon TL kredi vurgunu yapan 11 şüpheli hakkında arama, yakalama ve gözaltı kararı verildi.

Son dakika! 4 milyon TL vurgun yapan hayali araç çetesine gözaltı kararı
hayali araç,gözaltı,soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hayali araç çetesine yönelik başlattığı soruşturmada, 5 aracın ruhsat ve sigorta bilgilerini değiştirerek 4 milyon TL kredi vurgunu yapan ve bir çok aracı usülsüz tescil ettirdikleri belirlenen şüpheliler için gözaltı kararı çıktı. 

3 İLDE HAREKETE GEÇİLDİ

Soruşturma kapsamında; Nitelikli Dolandırıcılık/Resmi Belgede Sahtecilik'ten açılan 'Hayali Araç' soruşturmasında şüphelilerin 5 aracın ruhsat ve sigorta bilgilerinin değiştirilmesi sonucu farklı bankalardan 4 milyon TL kredi çektikleri belirlendi. Ayrıca 14 'Yarı Römork' aracı usulsuz tescil ettikleri tespit edildi. Savcılık soruşturmadaki 11 şühheli için Ankara merkezli, İstanbul ve Konya'da arama, yakalama ve gözaltı kararı verdi. 

10 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Şüphelilerden 10'u Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 'Hayali Araç' adı verilen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildiği, 1 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...