Tgrt Haber

Yalnız yaşayan kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü

29 Ağustos 2022 18:11 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 18:12
Yalnız yaşayan kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü
sinop,kadın cinayeti,ölüm

Sinop'ta yalnız yaşayan 48 yaşındaki bir kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü. Ayakkabı ve giysilerinde kan lekesine rastlanılan şüpheli yakalayarak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Gökdere Mahallesi Kaya Sokak'ta bir evde yalnız yaşayan kadının yaralı olduğu ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 48 yaşındaki Sultan Karaaslan'ın, bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını belirledi.

Boyabat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karaaslan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, Karaaslan'ın evinden ayrıldığı belirlenen, ayakkabı ve giysilerinde kan lekesine rastlanılan 47 yaşındaki şüpheli A.A'yı yakaladı. Gözaltına alınan A.A. emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" iddiasıyla tutuklandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...