Tgrt Haber

Şehir eşkıyası önce canlı yayında tehdit etti, ardından 3 kişiyi vurdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ekim 2023 11:11 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 11:51
eşkıya,yaralama,bursa

Bursa’da sosyal medyada canlı yayın açan bir kişi, pompalı tüfekle arka arkaya ateş açtı. Hırsını alamayan şüpheli, şehrin göbeğinde kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye tüfekle ateş etti. Olayda 3 kişi yaralandı.

Magandalar, şehir eşkıyaları bitmek bilmiyor... Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir adam, önce canlı yayında tehditler savurup sonra silahla dehşet saçtı.

Kendisi hakkında dedikodu yapılmasına sinirlenen ve kırsal alana aracıyla çıkan Hasan B.’ (43) sosyal medyada canlı yayın açtı. Yanında getirdiği pompalı tüfekle yayında ateş açan Hasan B., kendisini sevmeyenlere küfürler savurup, tehditte bulundu.

3 KİŞİ YARALANDI

Hırsını alamayan şüpheli şehrin göbeğine giderek, kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye ateş açtı. Olayda Güray D (38) ve Gürkan D.(35) ile pazar alanında ilerleyen 73 yaşındaki Cemile K. yaralandı. 

Şehir eşkıyası önce canlı yayında tehdit etti, ardından 3 kişiyi vurdu

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans sevk edilirken, olay yerine yakın olan trafik polisi ise şüpheliyi yakalayıp, etkisiz hale getirdi.

Şüphelinin canlı yayında tehditler savurup, ateş açtığı ve polis tarafından yakalandığı anlar ise kameralara anbean yansıdı. Tüfekle vurulan 3 kişinin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...