Tgrt Haber
24 Şubat 2021 19:52

Sağlık Bakanı Koca'dan Kılıçdaroğlu'nun aşı iddialarına cevap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun aşı iddialarına cevap verdi. Koca, "Bu yaklaşımı ahlaki bulmuyorum" dedi. Sağlık Bakanı, Muhammed Emin Saraç’ın cenazesinde sosyal mesafe gözetilmemesiyle ilgili de özür diledi..

Sağlık Bakanı Koca'dan Kılıçdaroğlu'nun aşı iddialarına cevap
fahrettin koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aşıların 1 milyonunun ücretsiz getirildiği ancak Devlet Malzeme Ofisi tarafından 12 milyon dolara fatura edildiği yönündeki iddialarına cevap verdi.

Konuyla ilgili “vatandaşa veremeyeceğimiz hesap yok” diyen ve detaylı açıklamayı yarın (25 Şubat Perşembe) basın toplantısında yapacağını söyleyen Bakan Koca şunları söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NUN AŞI İDDİALARINA CEVAP​
“Pandemi sürecinde merkezde durarak 83 milyon vatandaşa eşit bir biçimde hizmet etme gayreti içinde oldum. Siyasi arenaya çekmek isteyenler oldu. Vatandaşa veremeyeceğimiz hesap yok, bu yaklaşımı ahlaki bulmuyorum. 83 milyon vat ile beraber mücadele etmekten yanayım. Bununla ilgili detaylı bilgiyi de vatandaşımızın zihnini bulandırmak isteyenlere yarın basın toplantısında anlatacağım” 

Sağlık Bakanı, Muhammed Emin Saraç’ın cenazesinde sosyal mesafe gözetilmemesiyle ilgili de özür diledi..

"O GÖRÜNTÜLER İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM"​
“Özellikle pandemide salgının nasıl seyrettiği ve bulaşın nasıl olduğunu biliyoruz ve hep bunu bugüne kadar ifade etmeye çalıştık. Ben cenazede o tarz mesafenin ortadan kalkabileceğini öngörmedim, öngörmem gerekiyordu, benim kusurum bu anlamda özür diliyorum. Bizler 83 milyon olarak herkes için eşit gayret göstererek kapalı ortamlardan uzak durmaya gayret göstermeliyiz”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...