Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 17:35 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 20:45

Son dakika! Pençe Yıldırım'dan acı haber: 1 Mehmetçik, 4 korucu şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım bölgesinde terör örgütü PKK'nın gerçekleştirilen saldırı sonucu P.Uzm.Çvş. Remzi Nişan'ın şehit olduğunu duyurdu. Acı haber sonrası açıklama yapan Bakan Soylu, Nişan ile birlikte çatışmada 4 korucunun da şehit olduğunu belirtti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Pençe Yıldırım'dan acı haber: 1 Mehmetçik, 4 korucu şehit oldu
MSB,Şehit,Pençe Yıldırım

Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 30 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ile 4 korucu şehit düştü. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Mersin’in Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi’nde ikamet eden şehidin babası Halis Nişan ve ailesine acı haber Kaymakam Avni Kula tarafından jandarma ve sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Eve Türk bayrakları asılırken, haberi duyan çevre sakinleri de aileye taziyeye geldi Kur'an-ı Kerim okunmaya başlandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1551579595396243461

ŞEHİDİMİZİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Şehidin geçtiğimiz yıl 8 Ağustos’ta Osmaniye’de görevli hemşire Neslihan Nişan ile evlendiği öğrenildi. Henüz evleneli bir yıl olmayan şehidin sosyal medya hesabına sabitlediği mesajında “Vatan, uğruna hiç gözünü bile kırpmadan canını feda edebilmektir, komando” ifadeleri yürekleri burktu.

1 MEHMETÇİK, 4 KORUCU ŞEHİT OLDU

Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın şehit haberinden sonra açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nişan ile 4 korucunun da şehit olduğunu belirtti.

Soylu açıklamasında, "Pençe-Yıldırım Harekatı'nda teröristlerin saldırısı sonucu kahraman askerimiz Remzi Nişan ile kahraman güvenlik korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1551624098677137410

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...