Tgrt Haber
19 Nisan 2022 00:10 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 00:37

Pençe-Kilit operasyonunda acı haber: 1 askerimiz şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik başlattığı Pençe-Kilit operasyonundan acı haber geldi. EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyonunda acı haber: 1 askerimiz şehit oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta başlattığı Pençe-Kilit operasyonu ile birlikte terör hedefleri yerle bir ediyor. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlardan acı haber geldi.

1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın şehit olduğunu bildirdi.

MSB’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

ŞEHİT ATEŞİ KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

Şehit Üsteğmen Ömer Delibaş'ın acı haberi, Melikgazi ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Kuzluca Sokak üzerinde bulunan babaevine ulaştırıldı. Şehidin babası Osman, annesi Gülendan Delibaş, acı haberle beraber büyük üzüntü yaşadı. Şehir Delibaş'ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Pençe-Kilit operasyonunda acı haber: 1 askerimiz şehit oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...