Tgrt Haber
05 Kasım 2021 11:01

MSB duyurdu! Sınırda 1 DEAŞ 2 FETÖ'cü yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 kişi ile Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1 kişinin hudut birliklerimiz tarafından yakalandığı bildirildi. Yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1’inin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

MSB duyurdu! Sınırda 1 DEAŞ 2 FETÖ'cü yakalandı
msb,hudut birlikleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sınırlardan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan iki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi ile bir DEAŞ mensubunun yakalandığını bildirdi.

2'Sİ FETÖ, 1'İ DEAŞ

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,

"Ülkemizden Yunanistan ve İran'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 şahıs ile Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 1'inin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi.

MSB duyurdu! Sınırda 1 DEAŞ 2 FETÖ'cü yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...