Tgrt Haber
14 Temmuz 2023 18:40 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 18:55

Milas alev alev! Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor

Muğla'da son günlerde çıkan orman yangınlarının sayısı giderek artıyor. Milas-Bodrum Havalimanı kavşağında yol kenarında başlayan orman yangınına 7 helikopter 3 uçak müdahale sürerken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bölgeye intikal ediyor.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Muğla,Milas,orman,yangın,bakan

Yol kenarındaki otların tutuşmasıyla başladığı öğrenilen orman yangınına çevre ilçelerden takviye ekipler gönderildi. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Havadan 7 helikopter ve 3 uçak, karadan ise 35 arazöz ve su tankeri, 4 dozer ve yaklaşık 200 orman yangın işçisi yangını söndürmek için çalışmalara katılıyor.

Yangına Milas ve Bodrum Belediyelerinin su tankerleri, yangın gönüllüleri, Jandarma ve Polis TOMA’ları ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçları ile de müdahale ediliyor. 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çıkan yangınla ilgili son bilgileri paylaştı. Tokat, yangının evleri ve işletmeleri tehdit ettiğini bildirdi. 

Milas orman yangını

BAKAN YUMAKLI BÖLGEYE GİDİYOR! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Muğla Milas'ta orman yangınının devam ettiği bölgeye intikal ediyor. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...