Tgrt Haber
06 Haziran 2023 11:46 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 11:47

MI6 Başkanı Moore bu sefer doğru yaptı! İbrahim Kalın'ı etiketleyerek tebrik etti

İngiltere dış teşkilat MI6 Başkanı Richard Moore sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na (MİT) getirilen İbrahim Kalın'ı tebrik etti. Moore’nin tebrik mesajını bu sefer doğru hesabı etiketleyerek yapması dikkatlerden kaçmadı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
MI6 Başkanı Moore bu sefer doğru yaptı! İbrahim Kalın'ı etiketleyerek tebrik etti
richard moore,tebrik,ibrahim kalın,mit

Türkiye seçim sürecini tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine dünyada büyük yankı uyandırırken tebrik mesajları da peş peşe gelmeye devam ediyor. MİT Başkanı Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanlığı’na atanması sonucunda boş kalan koltuğa İbrahim Kalın getirildi. Kalın’ın yeni görevi dünya basınında “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sırdaşı” olarak lanse edilirken dikkat çeken tebrik mesajlardan biri de İngiliz dış teşkilat başkanı MI6 Richard Moore’dan geldi. Moore bu sefer doğru hesabı etiketleyerek İbrahim Kalın’ı kutladı.

“ESKİ DOSTUMU KUTLUYORUM”

Moore, Twitter hesabından, "Eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyor, birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı olsun" paylaşımı yaptı.

https://twitter.com/ChiefMI6/status/1665841527334076417

PARODİ HESABI ETİKETLEMİŞTİ…

Moore, daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesine işaret ederek, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak" notunu düştü.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...