Tgrt Haber
14 Mart 2024 15:06 - Güncelleme : 15 Mart 2024 09:38

Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi! Seferler durduruldu

Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcu intihar girişiminde bulundu. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mecidiyeköy metrosunda intihar girişimi! Seferler durduruldu
Haber, Detay, Gelişmeler

Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcunun raylara atlayarak intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır." denildi. 

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaların ardından seferler yeniden başladı. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...