Tgrt Haber
22 Nisan 2024 18:44 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 18:48

Marmara kavrulacak! Yağışların ardından sıcaklıklar artışa geçiyor

Marmara Bölgesi'nde ve İstanbul'da iki gün etkili olan sağanak yağış sonrası sıcak hava dalgası etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) mevsim normalleri üzerinde devam eden sıcaklıkların hafta boyunca artarak etkisini sürdüreceğini duyurdu. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Marmara kavrulacak! Yağışların ardından sıcaklıklar artışa geçiyor

İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan son duyuruya göre; İstanbul genelindeki sıcaklık değerleri mevsim normallerini aşarak yükselişini sürdürüyor. Önümüzdeki hafta boyunca, sıcaklıkların mevsim ortalamalarından 4 ile 6 derece daha fazla olması öngörülüyor.

Önümüzdeki günlerde bazı illerimizde beklenen en yüksek sıcaklıklarının İstanbul, Edirne ve Kırklareli 24-26, Tekirdağ 23-25, Sakarya 28-32, Kocaeli 26-30, Yalova 24-27 derece aralıklarında olması bekleniyor. 

Marmara kavrulacak! Yağışların ardından sıcaklıklar artışa geçiyor - 1. Resim

KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR DİKKAT! 

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları, dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...