Tgrt Haber
19 Kasım 2021 18:20

Mahrem imamın evinde FETÖ şüphelilerine polis sürprizi

Ankara’da hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ mahrem imamının evine düzenlenen operasyonda eve ziyaret gelen FETÖ şüphelileri de yakalandı. Şüpheliler polisin ‘Kimsiniz, neden geldiniz’ sorusuna ise hacamat için geldiklerini iddia ettiler.

Mahrem imamın evinde FETÖ şüphelilerine polis sürprizi
FETÖ,mahrem imam,

Ankara’da FETÖ’nün Jandarma Genel Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturmada örgütün mahrem imamı olduğu belirlenen M.S.’nin evine operasyon düzenlendi. Ekiplerin düzenlediği operasyonda şüpheli bulunmazken arama esnasında eve gelen eski binbaşılar A.A. ve S.G. polisle karşılaştı.

HACAMAT YAPTIRMAYA GELDİKLERİNİ İDDİA ETTİ

Yakayı tesadüfen ele veren FETÖ şüphelileri, polisin ‘Kimsiniz neden geldiniz’ sorusuna hacamat yaptırmaya geldiklerini iddia etti. Polis, daha önce haklarında FETÖ’den işlem yapılarak görevden ihraç edildiği belirlenen A.A. ve S.G.’yi emniyete götürdü. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler adli kontrol ile serbest bırakıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...