Tgrt Haber
22 Nisan 2024 13:53 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 16:03

'Küflü çikolata' cevabıyla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa etti

Küflü çikolata paylaşımına verdiği cevapla tepkilerin hedefi olan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tunaoğlu, "Bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" dedi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
'Küflü çikolata' cevabıyla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa etti

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtın ardından, görevinden ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunaoğlu istifa ettiğini açıkladı.

"HATALI CEVABIN SAVUNMASI YOK"

Tunaoğlu şu ifadelerle istifasını açıkladı:

"Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum.

Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği yönetim kurulunun kararıyla hızlıca ilan edilecektir.”

Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...