Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 11:21 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 11:25

Köpeğinin öldüğüne inanamadı! Başında dakikalarca ağlayan gencin feryadı yürek burktu

Adıyaman'da bir bisikletlinin çarptığı küçük köpeğin sahibi, köpeğin başında dakikalarca ağladı. Köpeğinin öldüğüne inanmayan gencin "Mars kalk oğlum" ve "Abi o ölmedi" sözleri yürek burktu.

Köpeğinin öldüğüne inanamadı! Başında dakikalarca ağlayan gencin feryadı yürek burktu
köpek,Adıyaman

Adıyaman Yenipınar mahallesi Harıkçı caddesi üzerinde meydana gelen olayda, bisikletlinin çarptığı köpek öldü. Köpeğini yerde hareketsiz gören genç ise dakikalarca gözyaşı döktü.

İddiaya göre köpeğini gezintiye çıkaran genç, Harıkçı caddesi üzerinde ilerlemekteyken bir bisikletli köpeğine çarptı. Yerde hareketsiz yatan köpeğe vatandaşlar tarafından kaldırıma alınarak kalp masajı uygulandı.

Adıyaman Belediyesi 'patibulans' ekiplerini arayarak bilgi almaya çalışan vatandaşlar, Terrier cinsi ve isminin ise Mars olduğu öğrenilen köpeği kurtaramadı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan sahibi genç, gözyaşları içerisinde “Mars bunu bana yapma” diyerek çaresiz bir şekilde köpeğine yapılan müdahaleyi izledi. Köpeğinin öldüğüne inanamayan genç, “Mars kalk oğlum”, “Abi ölmedi o” gibi sözler ile köpeğinin başında gözyaşı döktü. Gencin sözleri karşısında çevredekilerin yüreği burkuldu. Arkadaşları şahsı sakinleştirmeye çalışsa da çare etmedi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...