Tgrt Haber
07 Ağustos 2022 08:35 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 08:56

Komşu vahşeti: Kadının boğazını keserek öldürdü, kocasını ağır yaraladı

Zonguldak'ta psikolojik sorunları olan 25 yaşındaki bir genç husumetli olduğu komşusuna ve karısına bıçakla saldırdı. Kadının boğazını kesen şahıs, kocasını ise yaraladı. 55 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan eşinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Komşu vahşeti: Kadının boğazını keserek öldürdü, kocasını ağır yaraladı
zonguldak,cinayet

Zonguldak'ta bir kişi aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı.

KOMŞU VAHŞETİ

Olay Devrek ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi Rüştü Onur Sokakta yaşandı. Aralarında husumet bulunan ve psikolojik sorunları bulunan 25 yaşındaki Mert Serkan Lülleci, 58 yaşındaki komşusu Aydın Alkan ve eşi Hacer Alkan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mert Serkan Lülleci, eline geçirdiği bıçakla Alkan çiftine saldırdı. Hacer Alkan'ı boğazından kocası Aydın Alkan'ı da vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaraladı.

Komşu vahşeti: Kadının boğazını keserek öldürdü, kocasını ağır yaraladı

1 ÖLÜ 1 YARALI

Saldırgan olay yerinden kaçarken gürültü ve bağrışmaları duyan komşular polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Boğazından yaralanan 55 yaşındaki kadın hayatını kaybederken durumu ağır olan eşi de ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan Serkan Lülleci’yi arama çalışmaları devem ederken polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...