Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 14:04 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 13:41

Kız kardeşini döven şahsı bıçaklayarak öldürdü

Antalya’da yabancı uyruklu bir şahıs, kız kardeşini darp ettiği iddia edilen genci sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. 15 bıçak darbesi alan şahıs olay yerinde hayata gözlerini yumdu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kız kardeşini döven şahsı bıçaklayarak öldürdü
antalya,bıçaklama,cinayet

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda Davlet Babeyev'in sürekli darp ettiği Dilarom A. durumu ağabeyi Romishi A’ya söyledi. Romishi A., konuşmak üzere Davlet Babeyev ile kız kardeşinin yaşadığı mahalleye geldi.

15 YERİNDEN BIÇAKLADI

Romishi A., konuşmak için dışarıya çağırdığı Davlet Babayev ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Romishi A., Davlet Babayev'i sokak ortasında 15 yerinden bıçakladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kanlar içinde yerde kalan Babayev’in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri incelemesinden Babayev'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı ise kaçtığı yerde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Kız kardeşini döven şahsı bıçaklayarak öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...