Tgrt Haber
11 Aralık 2014 22:01

Kılıçdaroğlu, 'İspat etsinler, istifa ederim'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "SGK'ye usulsüz atama yaptığımı ispat esinler istifa ederim" dedi.

Kılıçdaroğlu, 'İspat etsinler, istifa ederim'
chp, kemal kılıçdaroğlu, Partiler Haberleri,

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları: Kılıçdaroğlu, "SGK'nin hemşirelik okulları vardı, oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım" dedi.
"İSPAT ETSİNLER SİYASETİ BIRAKIRIM"
SGK'nin hemşirelik okulları vardı, oradan mezun olanları sınavsız aldık. Benim dönemimde sınava girip kazanamadığı halde bir kişinin atandığını ispat etsinler siyaseti bırakırım. Gündemde öyle bir konu yok. Hükümet yetkilileri de açıkladı. (Böyle bir şey olursa destekler misiniz?) Toplumsal uzlaşma olmadan hayır.
DARBECİLİK SUÇLAMASINA YANIT
Türkiye Başbakanı olarak Davutoğlu Mısır'a gidebiliyor mu? Darbecilerden en çok zarar gören parti biziz, darbecilik suçlaması akıl tutulması. Cumhurbaşkanı seçilirsem Çankaya Köşkü'nde otururum.
"ÇOCUKLARIM ÇALIŞTI, SİGORTALI OLMAK AYIP DEĞİL Kİ"
Oğlum Didim'de şezlong satarak çalıştı, sigortalı yapıldı. Çocuğum sigortalıydı, ondan önce de çalışıyordu. Aristokrat bir aileden gelen birisi değilim. Benim çocuklarım çalıştı. Sigortalı olmak ayıp değil ki.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...