Tgrt Haber
22 Mart 2014 13:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:06

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişme

Kenan Işık'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Işık’ın düşerek yaralandığı ifade ediliyor.

Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişme
kenan ışık,kenan ışık hastanede,kenan ışık yoğun bakımda,kenan ışı'ın son durumu,kenan ışık'ın sağlık durumu,kenan ışık kimdir

Beyin kanaması sebebiyle hastane ye kaldırılıp ameliyata alınan Kenan Işık'ın yoğun bakımda tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kafa travması geçiren Kenan Işık, bilinci kapalı olarak öğle saatlerinde İstanbul Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yetkilileri, ünlü sanatçıda beyin kanaması saptanarak acil koşullarda ameliyata alındığını bildirdi. Hastanenin açıklamasında, "Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın, izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" ifadelerine yer verildi.
SON 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ
Ünlü sanatçı Kenan Işık dün spor salonundan çıktıktan sonra fenalaşarak düşmüş ve başını sert zemine çarparak beyin kanaması geçirmişti. Amerikan Hastanesi'ne getirilen Işık 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu.
Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tutulan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında arkadaşları bilgi verdi.
Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi. Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktor ları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...