Tgrt Haber
24 Haziran 2022 16:15 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 16:27

Kavşakta feci kaza: Traktör sürücüsü hayatını kaybetti

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan traktör sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kavşakta feci kaza: Traktör sürücüsü hayatını kaybetti
traktör,kaza

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı traktör sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Kaynarca ilçesi Karasu istikameti Küçük Kaynarca mevkiinde kavşakta meydana gelen kazada, B.T. idaresindeki 54 VA 363 plakalı otomobil ile 83 yaşındaki İbrahim Malçok idaresindeki 43 AT 108 plakalı traktör çarpıştı.

YARALI KURTARILAMADI

Kazada her iki aracın sürücüleri yaralanırken, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları hastaneye kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Malçok, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazaya ilişkin incelemeler devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...