Tgrt Haber
28 Haziran 2022 10:01 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:44

'Yol verme' tartışmasında araya giren baba-oğul bıçaklandı: Önce babamı hastaneye götürün!

Küçükçekmece'de trafikte çıkan kavgayı ayırmaya çalışan baba ile oğul, kavga eden sürücülerden biri tarafından bıçaklanarak yaralandı. Bıçaklama olayını gerçekleştiren sürücü, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken yaralı baba-oğul hastaneye kaldırıldı. Yaşanan anlar güvenlik kamerasıyla kaydedilirken babasını yerde gören oğul Mehmet Bozkurt, “Önce beni değil babamı hastaneye götürün” dediği duyuluyor.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
'Yol verme' tartışmasında araya giren baba-oğul bıçaklandı: Önce babamı hastaneye götürün!
,bıçaklama,Küçükçekmece,trafik,kavga

Küçükçekmece Cumhuriyet mahallesinde dün akşam saatlerinde cadde üzerinde seyir halindeki iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmayı gören mahalleli de kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavgadaki araçlardan birinden inen küçük çocuk da kavganın ortasında kaldı. Bu sırada aynı arabadan inen kadın, çocuğu da alarak kavganın olduğu alandan uzaklaşarak olup biteni geriden izledi.

'Yol verme' tartışmasında araya giren baba-oğul bıçaklandı: Önce babamı hastaneye götürün!

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Mhalleden kavgayı ayırmaya giden baba Zafer Bozkurt ile oğlu Mehmet Bozkurt trafik kavgasının taraflarından biri tarafından bıçaklanarak yaralandı. Baba ile oğlu kanlar içinde yerde kalırken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba ile oğlunu bıçaklayan sürücü ise hiçbir şey olmamış gibi arabasına binerek yoluna devam etti. Bacak bölgesinden yaralanan baba ile oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bilgisi elde edildi. Polis ekipleri ise 2 kişiyi yaralayan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

"SORGUSUZ SUALSİZ YUMRUKLAMAYA BAŞLADI"

Olay, bölgedeki güvenklik kameralarına yansırken kavga sırasında orada bulunan esnaf Birkan Duran: “Bu yol gidiş gelişli bir yol karşı taraftan gelen Cennet Mahallesinden Kanarya'ya seyreden araba haklı, ikisine birden yeşil yandığı için yukardan gelen araç ikinci sırayı yaptı. Önce ağız dalaşı başladı. Her ikisinin de yanında ailesi vardı. Önce haklı olan aracın sürücüsü aşağıya indi, daha sonra diğer arabadan inen genç arkadaş sorgusuz sualsiz bunun yumruklamaya başlıdı. Mahallemizin gençleri ayırmaya çalışırken içlerinden biri olaya karışıyor daha sonrasında olay karşıdaki sınıfın önüne doğru taşıyor ayırmaya giden babası oğlunun peşine koşuyor. Ardından biz polisi arıyoruz daha sonrasında iki kişi de iki yerinden bıçak darbesi alıyor. Baba ve oğul ile olayı yapanlar arabalarıyla gidiyor olayı ayırmaya çalışanlar ambulansla gidiyor, ikisi de ayaklarından yaralandı. Kasıklarından olsaydı sıkıntıydı çünkü yaralananlardan bir tanesi şeker hastası kan kaybı olduğu için daha tehlikeli olurdu. Ambulans ve polis ekipleri zamanında geldi olay bundan mütevellit” diye konuştu.

'Yol verme' tartışmasında araya giren baba-oğul bıçaklandı: Önce babamı hastaneye götürün!

Olay sonrası arkadaşı Mehmet Bozkurt'u görmeye giden Selçuk Karakuzu, “Hastaneye gittim. Babasını gördüm. Durumu iyiydi konuştuk bilinci yerindeydi Allaha şükür bir şey yoktu” şeklinde konuştu.

'Yol verme' tartışmasında araya giren baba-oğul bıçaklandı: Önce babamı hastaneye götürün!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...