Tgrt Haber

Kastamonu'da yangın 4 evi ve 1 ahırı yuttu... 25 hayvan telef oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
08 Ekim 2023 08:30 - Güncelleme : 08 Ekim 2023 08:37
Kastamonu'da yangın 4 evi ve 1 ahırı yuttu... 25 hayvan telef oldu
yangın,kastamonu

Kastamonu'da bir köyde dün gece çıkan yangında bir ahır ile 2 küle dönerken, 25 hayvan da telef oldu.

Kastamonu'da bir köyde dün gece çıkan yangın, bölge sakinlerine korku dolu saatler yaşattı. Alpı köyünde oturan Ahmet Kurt'un evinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek kontrolden çıktı. Önce Ahmet Çaycı'nın evine, ardından da bir ahır ile diğer 2 eve sıçrayan yangın köylülerin büyük panik yaşamasına neden oldu. 

22 BÜYÜKBAŞ VE 3 KÖPEK ÖLDÜ

İhbar  üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğü arazözleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve köylülerle birlikte yangına müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangında Kurt ve Çaycı'nın evi ile ahır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi, diğer 2 evde de hasar meydana geldi.

Olayda ahırdaki 22 büyükbaş hayvanın yanı sıra 3 köpek öldü. İtfaiye olay yerindeki soğutma çalışmalarına geçerken yangının çıkış sebebi araştırılmaya başlandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...