Tgrt Haber
23 Nisan 2024 06:38 - Güncelleme : 23 Nisan 2024 07:04

Kastamonu'da taksici ormanda öldürüldü! Oğuz Erge cinayetini hatırlattı

İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin Delil Aysal isimli şahıs tarafından öldürüldüğü olayın bir benzeri Kastamonu'da yaşandı. İşte detaylar...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kastamonu'da taksici ormanda öldürüldü! Oğuz Erge cinayetini hatırlattı

Kastamonu dün gece saatlerinde korkunç bir cinayetin adresi oldu. Dün öğlen saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan taksici Akif Eymür ormanda öldürülmüş halde bulundu. Kısa sürede yakalanan zanlının Eymür'ü gasbettiği ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, 37 T 6508 plakalı taksinin sürücüsü Akif Eymür, dün öğle saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

 

CESEDİ ARAÇTAN 500 METRE İLERİDE BULUNDU

Kayıp taksi sürücüsü için Jandarma ekipleri ve Eymür'ün yakınları arama çalışması başlattı. Eymür'ün kullandığı taksi Toygaören köyünün ormanlık alanında bulundu. Taksiye yaklaşık 500 metre uzaklıkta ise Eymür, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Eymür'ün cenazesi, morga kaldırılırken, olayı soruşturan Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları incelemede olayı M.B isimli şüpheliyi tespit etti.  Araç ilçesinden taksiye bindiği ve daha sonra cinayeti işlediği belirlenen M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Kastamonu'da taksici ormanda öldürüldü! Oğuz Erge cinayetini hatırlattı - 1. Resim

Kastamonu Adliyesi de daha sonra olaya ilişkin bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, "Yapılan çalışmalar neticesinde gasp ve kasten öldürme suçundan olayın şüphelisi M.B'nin yakalanarak gözaltına alındığı" bildirildi.

Bu olay İzmir'de Delil Aysal isimli şahsın, aracına bindiği taksi şoförü taksici Oğuz Erge'yi silahla vurarak öldürdüğü cinayet olayını akla getirdi. 

Kastamonu'da taksici ormanda öldürüldü! Oğuz Erge cinayetini hatırlattı - 2. Resim

OĞUZ ERGE CİNAYETİ AKILLARA GELDİ

Taksi şoförü Oğuz Erge, 31 Ocak'ta saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan, Gaziemir'e gideceğini belirten Delil Aysal'ı (19) aracına almıştı. Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında Aysal'ın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Erge ağır yaralanmış, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. 

Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ile eşyayı alarak kaçan şüpheli yakalanarak tutuklanmıştı. Olay sonrası yargılanan Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...