Tgrt Haber
01 Mart 2024 18:12 - Güncelleme : 01 Mart 2024 18:24

Karaman'da adliye girişinde silahlı saldırı: 1 yaralı

Karaman Adliye Sarayı girişinde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi bacağından yaralandı. Saldırıyı fark eden polis memurlarının zamanında müdahalesi olası bir cinayeti önledi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Karaman'da adliye girişinde silahlı saldırı: 1 yaralı
karaman,adliye,silahlı saldırı

Karaman Adliye Sarayı giriş kapısının önünde yaşanan olayda, aralarında eskiye dayalı husumet bulunduğu ileri sürülen M.G. ile C.V. adliye giriş kapısının önünde karşılaştı.

Karaman'da adliye girişinde silahlı saldırı: 1 yaralı - 1. Resim

Bu sırada C.V., belinden çıkardığı silahla M.G.’ye ateş etti. Silahtan çıkan kurşun M.G.’nin bacağını sıyırırken, olaya hemen adliye noktasında görevli polis memurları müdahale etti.

Karaman'da adliye girişinde silahlı saldırı: 1 yaralı - 2. Resim

SALDIRGAN YAKALANDI

Polislerin müdahalesiyle olası bir cinayetin önüne geçilirken, saldırgan C.V. yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı M.G. ise çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaman'da adliye girişinde silahlı saldırı: 1 yaralı - 3. Resim

Polis noktasında gözaltına alınan C.V. ise polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Olay yeri inceleme ekibi de olayın yaşandığı adliye giriş kapısı önünde boş kovan çalışması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...