Tgrt Haber
16 Kasım 2016 09:09

Bolu ve Ankara'da kar yağışı başladı

Vatandaşlar güne kar yağışıyla uyandılar. Bolu ve Ankara'da kar yağışı sabah saatlerinde başladı

Bolu ve Ankara'da kar yağışı başladı
kar,kar yağışı,bolu ankara,kar ne zaman yağacak,

Kar yağışı sabah saatlerinde başladı. D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişi ile Düzce'nin yüksek  kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. D-100 karayolunun Düzce kesiminde bulunan Karanlıkdere, Bıçkıyanı,  Bakacak ve Sarıçökek mevkilerinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı zeminde  tutarak beyaz örtü oluşturdu.

KARAYOLLARI UYARIYOR

Karayolu ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla trafikte ciddi bir sorun  yaşanmazken, polis yolda ring halinde bulunarak sürücüleri aşırı hız ve yakın  takip konusunda uyarıyor. Öte yandan, kentin yüksek kesimlerinde bulunan Topuk Yaylası,  Güzeldere, Kardüz ve Tepeköy mevkilerinde ise yağış devam ediyor. Söz konusu  bölgelerde kar yağışının zeminde etkili olduğu bildirildi.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI

Başkentte sabah saatlerinde yağan kar kentin yüksek semtlerinde etkili oldu.  Ülke genelinde hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte kendini gösteren kar yağışı Ankara'da sabah saatlerinde başladı. Hava sıcaklığının 7 derece civarında seyrettiği Ankara'da, Oran, Keçiören, İncek gibi yüksek semtlerinde kar yağışı etkili oldu 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...