Tgrt Haber
05 Haziran 2022 18:18 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 18:34

Jandarma bile şaşkınlığını gizleyemedi: Kamyon kasasından 111 kaçak göçmen çıktı

Muğla'da kaçak göçmenlere karşı denetimlerine sıklaştıran jandarma ekiplerinin kontrol noktasında durduğu bir kamyondan 111 kaçak göçmen çıktı. Jandarma ekipleri bile gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Jandarma bile şaşkınlığını gizleyemedi: Kamyon kasasından 111 kaçak göçmen çıktı
Kaçak göçmen,Muğla,Jandarma

Türkiye'de kaçak göçmenlere karşı polis ve jandarma ekiplerinin denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Aydın giriş noktasında kurulan kontrol noktasında hayrete düşüren bir olay daha yaşandı.

Kontrol noktasında durdurulan 50 plakalı kamyonun kasasında 111 kaçak göçmen çıktı. Yapılan kontrollerde herhangi bir geçerli yol izin belgesi bulunmayan 28 Suriye, 11 Filistin, 5 Afgan, 4 İran, 63 Irak uyruklu şahıs, 8 Kadın 15 çocuk toplam 111 kişi ve aracı kullanan insan kaçaksısı M.Ş yakalandı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Suçüstü yakalanan organizatör M.Ş isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, 111 düzensiz göçmen Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan işlemlerin ardından Ula Geri Gönderim Merkezine teslim edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...