Tgrt Haber
14 Şubat 2023 15:23 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 16:01

Son dakika: Depremin merkez üssünde çifte kurtuluş! Kahramanmaraş'ta 203 saat sonra Hidayet ve Muharrem Polat çifti çıkartıldı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta 203'üncü saatte sevindiren çifte bir haber geldi. Depremin yerle bir ettiği 7 katlı Aktaş Apartmanı'nın en dibinden Hidayet ve Muharrem Polat çifti sağ çıkmayı başardı. 203 saatlik karanlığın ardından arama kurtarma ekipleri tarafından güneşe çıkarılan karı-koca şükredip, arama kurtarma ekiplerine sarılarak gözyaşı döktü.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kahramanmaraş,deprem,enkaz,arama kurtarma

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremin ağır yıkıma yol açtığı bölgelerde enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Ekiplerin zamanla yarıştığı bölgelerden bir sevindiren haber daha geldi. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta  bugüne kadar 40 vatandaşın cansız bedeninin çıkarıldığı Karaman Mahallesi'ndeki 7 katlı Aktaş Apartmanı'nda 5 kişilik aileden 2 kişinin hayatta olduğu belirlendi. 

POLAT ÇİFTİ 203 SAAT SONRA KURTARILDI

Enkazın neredeyse en dip noktasına inen ekipler, 24 yaşındaki Hidayet Polat isimli kadın ile eşi olduğu öğrenilen 32 yaşındaki Muharrem Polat'ı 203 saat sonra canlı olarak çıkarmayı başardı. Aile fertlerinden diğer 3 kişinin ise hayatlarını kaybettikleri belirtildi.

KENDİLERİNİ KURTARAN EKİBE SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

203 saatlik karanlığın ardından arama kurtarma ekipleri tarafından güneşe çıkarılan karı-koca şükredip, arama kurtarma ekiplerine sarılarak gözyaşı döktü.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...