Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 11:53 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 11:59

Yakalanan hırsızlar ev sahibine yalvardı!

İzmir’de bir eve giren hırsızlar polis ekiplerince terasta kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlar ev sahibine yalvararak özür diledi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yakalanan hırsızlar ev sahibine yalvardı!
İzmir,hırsızlık

İzmir’in Konak ilçesinde sabah saatlerinde polise yapılan bir eve hırsız girdi ihbarı sonra ekipler harekete geçti. Polis ekipleri bölgeye gittiğinde adresin önünde çalınan eşyaları taşıyacak çekçek arabasını fark etti. Bunun üzerine derhal eve çıkan ekipler, evin kapı göbeğinin zorlanarak içeriye girilip ardından kapının yeniden kapatılıp arkasına açılmaması için destek koyulduğunu tespit etti.

NE VARSA TOPLAMIŞLAR

Ev sahibi kadından evin anahtarını alan polis ekipleri, evin iç klima ünitesinin söküldüğünü, çamaşır makinası, kettle ve fırının yerinden çıkartıp kapıya getirildiğini; terasa çıkıldığında ise televizyon ve elektrikli süpürgenin sökülüp buraya çıkarıldığını ve buradan taşınacak şekilde hazırlandığını gördü.

EV SAHİBİNE YALVARDILAR

Neredeyse evin içerisindeki tüm elektronik eşyaları çalan şüpheliler H.T. ve H.T., polis ekipleri tarafından evin teras bölümünde saklanırken, hırsızlık yapmada kullandıkları aletlerle birlikte kıskıvrak yakalandı. Hırsızların yakalandığı anları ise ev sahibi cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Bu esnada şüpheliler H.T. ve H.T.'nin ev sahibi olan kadına yalvararak özür diledi. Bir daha yapmayacaklarına dair yeminler eden hırsızlar ifadeleri alınmak üzere polis merkeze götürüldü.

Yakalanan hırsızlar ev sahibine yalvardı!

Yakalanan hırsızlar ev sahibine yalvardı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...