Tgrt Haber
24 Nisan 2024 01:37 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 01:37

İzmir'de rehine krizi! Hastanenin 9. katına tüfekle çıktı 

İzmir Şehir Hastanesi'nde "büyük bir saldırı" düzenleyeceğini iddia ederek sağlık personeline tehditler savuran ve hakkında "beyaz kod" işlemi uygulanan şüpheli, aracında yapılan detaylı aramada bir pompalı tüfek, mermiler ve bir bıçak bulunması üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir'de rehine krizi! Hastanenin 9. katına tüfekle çıktı 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Şehir Hastanesi'nde psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görmüş olan 50 yaşındaki C.Y. hakkında, dün öğle saatlerinde hastaneye pompalı tüfekle geleceği yönünde ihbar alındı.

Bu ihbar üzerine hastane polisi ve jandarma ekipleri, çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. C.Y.'nin kullandığı araç, hastane otoparkında güvenlik güçleri tarafından durduruldu ve şahıs etkisiz hale getirildi. Araçta yapılan aramada bir pompalı tüfek, mermiler ve bir bıçak bulundu. Gözaltına alınan C.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından savcının talimatı ile serbest bırakıldı. 

BU SEFER TUTUKLANDI 

Akşam saatlerinde tekrardan hastaneye gelen C.Y.’nin "C Blok Kat 9 da katliam yapacağım" demesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edildi. 

İzmir'de rehine krizi! Hastanenin 9. katına tüfekle çıktı  - 1. Resim

Hastaneye gelen polis ekipleri, acil girişin önünde otoparkta sandalyede oturan C.Y.’nin yanına gitti. Burada polislere ‘gırtlak kanseri kontrolü için patoloji örneği verdiğini, 12 saatte bir defa aspire edilmesi gerektiğini ve kendisi ile ilgilenilmediğini’ söyleyen C.Y. muhafaza altına alındı.

İzmir'de rehine krizi! Hastanenin 9. katına tüfekle çıktı  - 2. Resim

Doktor ve diğer sağlık çalışanlarının kendilerini odaya kilitleyerek “beyaz kod” verdiği ileri sürülen olayda, hastanenin acil nöbetçi doktoru B.G.’nin kendisini tehdit ettiğini söylediği C.Y.’den şikayetçi olması üzerine şüpheli gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Y. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...