Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 10:22 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 10:25

İzmir'de korkunç cinayet! Eşini canice öldürdü, kardeşinin kimliği ile kaçmaya çalışırken yakalandı

İzmir Buca'da çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 38 yaşındaki Kader Değirmen'in, eşi Halis Değirmen tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Halis Değirmen'in (55), olay sonrası oğlunu arayıp annesini sakinleştirmesini istediği öğrenilirken cani kocanın bir kamyonetle kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Kardeşinin kimliğini kullanarak kaçmaya çalıştığı tespit edilen Değirmen, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir'de korkunç cinayet! Eşini canice öldürdü, kardeşinin kimliği ile kaçmaya çalışırken yakalandı
izmir,cinayet

İzmir Buca ilçesi OSB mahallesindeki bir çiftlik evinde bir kadın, kesici ve delici aletle öldürülmüş halde bulundu. Kadını öldüren şüphelinin eşi olduğu belirlenirken oğluna, "Annenle tartıştık, eve git sakinleştir" dediği öğrenildi. Kaçmaya çalışırken yakalanan cani kocanın, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre 38 yaşındaki Kader Değirmen vücudunun çeşitli yerlerinden kesici ve delici aletle öldürülmüş halde oğlu tarafından bulundu. Polis ve sağlık ekiplerine yapılan ihbar üzerine bölgeye gelen ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Morga kaldırılan ve buradaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin Erzurum'un Karaçoban ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili polis ekiplerince yapılan çalışma sonrası Değirmenci’yi öldürdüğü öne sürülen eşi Halis Değirmen’in peşine düşüldü. Halis Değirmen'in bir kamyonetle kaçtığını belirleyen ekipler, şüphelinin Çamkule mahallesinde olduğunu belirledi. Burada kamyoneti durduran polis ekiplerinin yaptığı kimlik incelemesinde, şüphelinin kardeşi A.D.’nin kimliğini taşıdığı ortaya çıktı.

Kaçmak için kardeşinin kimliğini kullandığı belirlenen Değirmen kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Değirmen, mniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET SONRASI OĞLUNU ARAMIŞ

Öte yandan cani kocanın oğluna, "Annenle tartıştık, eve git sakinleştir" dediği ve bunun üzerine giden oğlunun eve gittiğinde ise annesinin cansız bedeniyle karşılaştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...