Tgrt Haber
16 Şubat 2024 15:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 15:14

23 adreste eş zamanlı ByLock operasyonu: Gözaltılar var

İzmir'de FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şüphelilerden 15'i yakalandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir,FETÖ,Bylock

İzmir'de FETÖ ile bağlantılı şüphelilere yönelik 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, haklarında örgüt üyesi oldukları yönünde beyan bulunan ByLock kullanıcıları ve ByLock içeriklerinde adı geçen, Bank Asya'da şüpheli işlem bilgileri tespit edilen 20 şüpheli belirlendi.

23 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Soruşturma kapsamında harekete geçen İzmir Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için 23 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. İzmir merkez, Menemen ve Torbalı ilçeleri ile İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs yakalandı.

23 adreste eş zamanlı ByLock operasyonu: Gözaltılar var - 1. Resim

4 ŞÜPHELİ FİRARDA

Hakkında gözaltı kararı bulunan 4 şüphelinin yurt dışına kaçtığı tespit edilirken, firari olan 1 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan 15 FETÖ şüphelisi, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

23 adreste eş zamanlı ByLock operasyonu: Gözaltılar var - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...