Tgrt Haber
11 Ekim 2021 09:26

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu

İstanbul trafiğinde bu sabah trafik yoğunluğu yaşandı. Trafik özellikle D-100 kara yolu ve TEM'de ağır seyrederken, işe ve okula gitmeye çalışan vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu
İSTANBUL,TRAFİK

Haftanın ilk iş gününde İstanbul'da trafik kilitlendi.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde, Ambarlı noktasında başlayan trafik Avcılar çıkışına kadar sürerken, ters yöndeki istikamette de trafik akışı yavaş seyrediyor. Hadımköy ve Haramidere'den TEM'e bağlantı yollarında da trafik yoğunluğu görülürken, TEM'de Ankara istikametinde ise Bahçeşehir - Firuzköy mevki arasında trafik adeta durma noktasına geldi.

Ayrıca Yenibosna, Şirinevler, İncirli ve Merter'de iki yönlü etkili olan trafik, zaman zaman akıcı olsa da Haliç’e kadar etkili oluyor.

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu

ANADOLU YAKASI DA TIKANDI

Anadolu Yakası'nda ise D-100 kara yolunda Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'de trafik ağır ilerliyor. Kozyatağı'ndan Avrasya Tüneli istikametine doğru trafik tıkandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa yönünde Altunizade'de trafik yoğunlaşırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Kavacık'ta yoğunluk yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) verilerine göre sabah saat 8.30 sıralarında trafik yoğunluğu yüzde 60 seviyelerine ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...