Tgrt Haber
23 Ekim 2022 23:12 - Güncelleme : 23 Ekim 2022 23:30

İstanbul'da polise silahlı saldırı: Şehidimiz var

İstanbul'un Silivri ilçesinde cinayet şüphelisinin bulunduğu villaya yapılan operasyonda polise silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan Komiser Yardımcısı Alim Nar şehit oldu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul'da polise silahlı saldırı: Şehidimiz var
komiser yardımcısı,polis

İstanbul'un Silivri’de bugün saat 18.30 sıralarında cinayet şüphelisinin bulunduğu villaya operasyon yapıldı. Operasyonda polise düzenlenen silahlı saldırıda bir komiser yardımcısı silahla, bir polis memuru ise düşme sonucu yaralandı.

KOMİSER YARDIMCISI ALİM NAR ŞEHİT OLDU

Silivri Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Komiser Yardımcısı Alim Nar şehit oldu. Konuyla ilgili açılama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri’deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

İstanbul'da polise silahlı saldırı: Şehidimiz var

Öte yandan şehit olan Komiser Yardımcısı Alim Nar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ihsan24 Ekim 2022 10:41

Şehidimize Allah rahmet eylesin ailesine baş sağlığı diliyorum. İdam çıksın idam.

Hasan Yakup Dipci 24 Ekim 2022 00:22

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKÂNI CENNET EYLESİN ALLAH AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR VE YAŞAYACAKSINIZ VATANIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN ŞEHİDİM RUHUN ŞAD OLSUN NUR İÇİNDE YAT.

Ramazan Aldemir 23 Ekim 2022 23:30

Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin amin acılı ailesine sabır diliyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...