Tgrt Haber
24 Ocak 2022 14:52

Son dakika! Vali Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da mesai 15:30'da bitiyor

Son dakika haberi: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar dikkate alınarak, kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak şartıyla mesailerin saat 15:30'da biteceğini duyurdu.

Son dakika! Vali Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da mesai 15:30'da bitiyor
Son dakika,Hava durumu,İstanbul,İstanbul Valisi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar dikkate alınarak, kamu kurum ve kuruluşlarında,nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailerin saat 15:30'da biteceğini duyurdu.

Son dakika! Vali Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da mesai 15:30'da bitiyor

EN SERT GÜN BUGÜN

Tahminlere göre soğuk hava dalgasının en sert günü pazartesi yaşanacak. Deniz etkisi kar yağışı olarak bilinen DEK'ler pazartesi günü öğlen saatlerinde İstanbul'da kendini gösterecek. Karadeniz üzerinden şehre gelecek kütlelerin yoğun kar yağışına sebep olması bekleniyor.

PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR KAR DEVAM EDECEK

Soğuk hava dalgasının perşembe gününe kadar İstanbul ve çevresinde etkisini sürdürmesi bekleniyor. Yurdun doğu kesimlerinde gelecek hafta sonuna kadar kar yağışı sürecek. Karlı hava uzun süre Türkiye gündeminde kalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...